domingo, 31 de enero de 2016

Espill - Cercle de Dones - Alquimia femenina 12 febrer - Ananda Ioga

Al cercle del gener vam tractar "La inseguretat", vam escoltar un compte "La caputxeta vermella" i vam quedar sorpreses de tot el simbolisme que conté i ens va aportar per poder-ho debatre entre totes les dones assistents, així que en aquest cercle i continuant amb les energies de l'hivern que ens fa mirar-nos cap a dintre continuarem descobrint-nos una mica més i en aquesta tasca ens ajudaran:
  • el signe astrològic que ens acompanya aquest mes de febrer, ens aporta unes idees lluminoses i originals, així com també aïllament, incomprensió, amistat, independència i entre d'altres que tractarem.

Aquari


  • Una de les gemmes que portarem són:

Turquesa, Angelita o Safir blau

totes amb el poder de connexió del mon físic i espiritual, amb les qualitats de la veritat, l'amor i la puresa; al mateix temps que ens ajuden a eliminar les energies negatives.
Angelicals veritat?
El tema que debatrem al Cercle de Dones és

"La dependència emocional"
M'agradaria molt començar-lo amb sinceritat, amb sinceritat amb tu mateixa i preguntant-te:

- Com estàs?

Segur que la teva resposta és:

- Bé.

o una altra:

- Molt bé.

Quan et fan aquesta pregunta sempre contestes amb un "bé" o "molt bé", a més ho dius de pressa i amb molta facilitat, sense pensar-hi ni un segon... I, realment dius que estàs bé conscientment? La resposta és no. Estàs acostumada a dir-ho així perquè ja és repetitiu com sempre ho has escoltat als demés, és la resposta que et donen cada vegada que tu també preguntes.
Estàs bé realment o és que tens vergonya que sàpiguen com estàs o et costa un munt de poder parar un moment, pensar com et sents i sincerament dir, per exemple:

- Doncs, mira ara que ho dius m'està passant això... i no estic gaire còmoda amb la situació.

Estar sempre "bé" o "molt bé" seria genial, ja ens agradaria i tant de bo fos així!!! 

I si realment estàs bé, per què ho estàs? Perquè et sents estimada o estimes a algú, perquè estàs amb algú i no et trobes sola; perquè no tens enfrontaments amb ningú, perquè quan tens una tasca molt difícil a realitzar creus que et vindran a rescatar...

De qui depèn el teu benestar, la teva felicitat: de tu mateixa o de la teva parella, d'amistats, de companys/es, de la família o d'alguna/es persona/es del teu entorn...

El 12 de febrer ho esbrinem... i fins que arribi aquest dia per reunir-nos TOTES JUNTES en Cercle, et convido a que et facis aquestes preguntes:

Saps si tens una inclinació excessiva per alguna persona, algun familiar, algun/a amic/ga?

La teva felicitat es centra en una sola persona?

Lluna creixent:
Perséfone, la donzella i reina del món subterrani
Perséfone amb la granada, Dante Gabriel Rossetti, 1874. Tate Galery, Londres

ens trobem el dia 12 a les 19.30 h

 Ananda Ioga c/ Torres de Sanui, 1 - Lleida
Marian







No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.